Αιθέριο Έλαιο Καρύδα

4,50€
4,05€ (Κερδίζεις 0,45€)

Συσκευασία 10ml (είτε 50ml) που περιέχει Αιθέριο Έλαιο Καρύδα.(Η τιμή περιλαμβάνει το Φ.Π.Α.)Τα αρωματικά τροφίμων (Flavor Oils) είναι κατάλληλα για χρήση σε lip balms και σε όλα τα "βρώσιμα καλλυντικά", καθώς είναι εργαστηριακά...
Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασία (ml)
Κατηγορίες: Δερματοπάθειες SKU: 5212019204316 Άμεσα Διαθέσιμο Βάρος: 10,00 gr

Κοινοποίηση:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Συσκευασία 10ml (είτε 50ml) που περιέχει Αιθέριο Έλαιο Καρύδα.
(Η τιμή περιλαμβάνει το Φ.Π.Α.)


Τα αρωματικά τροφίμων (Flavor Oils) είναι κατάλληλα για χρήση σε lip balms και σε όλα τα "βρώσιμα καλλυντικά", καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά. Χρησιμοποιούνται επίσης εκτεταμένα στη ζαχαροπλαστική, σαν συστατικό σε ροφήματα, σε παγωτά, σε καραμέλες, σε μαρμελάδες κ.ο.κ. ως ενισχυτικά γεύσεως.


Το έλαιο Καρύδας μεταφέρει την απίθανη και πολύ νόστιμη γεύση και άρωμα της καρύδας σε όλα σας τα καλλυντικά ή/και γλυκίσματα. Μυρωδάτη και γλυκιά, η καρύδα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αρώματα καλλυντικών.


Χρησιμοποιούνται σε ποσοστό μέχρι 0,10% σε ροφήματα, μέχρι 0,30% σε γλυκίσματα και μέχρι 1,00% σε καλλυντικά.


Το αιθέριο έλαιο της Καρύδας συνδυάζεται πολύ καλά με :  Πεπόνι, Πορτοκάλι, Μανταρίνι, Φράουλα,  Φραγκόσυκο & Ροδάκινο.


Προέλευση: Αγγλία  


Παραγωγή: Καλοκαίρι 2018

Άλλες λεπτομέρειες

  • Προέλευση: Αγγλία
  • Παραγωγή: 2018
  • Θεραπείες για... Δερματοπάθειες

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.