Αιθέριο Έλαιο Ροδάκινο

5,50€
4,95€ (Κερδίζεις 0,55€)

Συσκευασία 10ml (είτε 50ml) που περιέχει Αιθέριο Έλαιο Ροδάκινο.(Η τιμή περιλαμβάνει το Φ.Π.Α.)Τα αρωματικά τροφίμων (Flavor Oils) είναι κατάλληλα για χρήση σε lip balms και σε όλα τα "βρώσιμα καλλυντικά", καθώς είναι εργαστηριακά...
Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασία (ml)
Κατηγορίες: Αιθέρια Έλαια SKU: 5212019204330 Άμεσα Διαθέσιμο Βάρος: 10,00 gr

Κοινοποίηση:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Συσκευασία 10ml (είτε 50ml) που περιέχει Αιθέριο Έλαιο Ροδάκινο.
(Η τιμή περιλαμβάνει το Φ.Π.Α.)


Τα αρωματικά τροφίμων (Flavor Oils) είναι κατάλληλα για χρήση σε lip balms και σε όλα τα "βρώσιμα καλλυντικά", καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά. Χρησιμοποιούνται επίσης εκτεταμένα στη ζαχαροπλαστική, σαν συστατικό σε ροφήματα, σε παγωτά, σε καραμέλες, σε μαρμελάδες κ.ο.κ. ως ενισχυτικά γεύσεως.


Το έλαιο Ροδάκινο μεταφέρει την απίθανη και πολύ νόστιμη γεύση και άρωμα του ροδάκινου σε όλα σας τα καλλυντικά ή/και γλυκίσματα. Μυρωδάτο και γλυκό, το ροδάκινο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αρώματα καλλυντικών.


Χρησιμοποιούνται σε ποσοστό μέχρι 0,10% σε ροφήματα, μέχρι 0,30% σε γλυκίσματα και μέχρι 1,00% σε καλλυντικά.


Το αιθέριο έλαιο του Ροδάκινου συνδυάζεται πολύ καλά με :  Πεπόνι, Πορτοκάλι, Μανταρίνι, Καρύδα,  Φραγκόσυκο & Φράουλα.


Προέλευση: Ελλάδα. Νομό Ημαθίας (καλλιεργήσιμο) 


Παραγωγή: Καλοκαίρι 2018

Άλλες λεπτομέρειες

  • Προέλευση: Ελλάδα. Νομό Ημαθίας
  • Παραγωγή: Καλοκαίρι 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.