Αιθέριο Έλαιο Φράουλα

3,50€
3,15€ (Κερδίζεις 0,35€)

Συσκευασία 10ml (είτε 50ml) που περιέχει Αιθέριο Έλαιο Φράουλας.(Η τιμή περιλαμβάνει το Φ.Π.Α.)Τα αρωματικά τροφίμων (Flavor Oils) είναι κατάλληλα για χρήση σε lip balms και σε όλα τα "βρώσιμα καλλυντικά", καθώς είναι εργαστηριακά...
Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασία (ml)
Κατηγορίες: Αιθέρια Έλαια SKU: 5212019200646 Άμεσα Διαθέσιμο Βάρος: 10,00 gr

Κοινοποίηση:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Συσκευασία 10ml (είτε 50ml) που περιέχει Αιθέριο Έλαιο Φράουλας.
(Η τιμή περιλαμβάνει το Φ.Π.Α.)


Τα αρωματικά τροφίμων (Flavor Oils) είναι κατάλληλα για χρήση σε lip balms και σε όλα τα "βρώσιμα καλλυντικά", καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά. Χρησιμοποιούνται επίσης εκτεταμένα στη ζαχαροπλαστική, σαν συστατικό σε ροφήματα, σε παγωτά, σε καραμέλες, σε μαρμελάδες κ.ο.κ. ως ενισχυτικά γεύσεως.


Το έλαιο Φράουλα μεταφέρει την απίθανη και πολύ νόστιμη γεύση και άρωμα της φράουλας σε όλα σας τα καλλυντικά ή/και γλυκίσματα. Μυρωδάτη και γλυκιά, η φράουλα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αρώματα καλλυντικών.


Χρησιμοποιούνται σε ποσοστό μέχρι 0,10% σε ροφήματα, μέχρι 0,30% σε γλυκίσματα και μέχρι 1,00% σε καλλυντικά.


Το αιθέριο έλαιο της Φράουλας συνδυάζεται πολύ καλά με :  Πεπόνι, Πορτοκάλι, Μανταρίνι, Καρύδα,  Φραγκόσυκο & Ροδάκινο.


Προέλευση: Ελλάδα. Νομό Ημαθίας (καλλιεργήσιμο) 


Παραγωγή: Καλοκαίρι 2019

Άλλες λεπτομέρειες

  • Προέλευση: Ελλάδα. Νομό Ημαθίας (καλλιεργήσιμο)
  • Παραγωγή: Καλοκαίρι 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.