Συσκευασία 10ml (είτε 50ml) που περιέχει 100% Αιθέριο Έλαιο Φύλλου Καμφοράς.
(Η τιμή περιλαμβάνει το Φ.Π.Α.)
Το Φύλλο Καμφοράς (Ho Leaf) προέρχεται από το φυτό με την κοινή ονομασία Cinnamomum Camphora. Το αιθέριο έλαιο του Xo Ληφ προέρχεται από απόσταξη ατμού των φύλλων και των μίσχων του φυτού και έχει ένα ευχάριστο ελαφρύ λουλουδένιο άρωμα.
Το αιθέριο έλαιο του Φύλλου Καμφοράς χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως αναλγητικό, αντιβακτηριδιακό, αντικαταθλιπτικό, αντισηπτικό, αντισπασμωδικό, αντιφλεγμονώδες, ηρεμιστικό και τονωτικό, ενάντια στην αϋπνία, το βήχα και για την φροντίδα του δέρματος. Βοηθάει στην αυτοσυγκέντρωση και το διαλογισμό, δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει αφροδισιακές ιδιότητες.
Το αιθέριο έλαιο του Φύλλου Καμφοράς συνδυάζεται πολύ καλά με: Λεβάντα, Λεβάντα ΒΙΟ, Λεβαντίνη ΒΙΟ, Γιασεμί, Κυπαρίσσι, Βαλσαμόχορτο, Μέντα, Μέντα ΒΙΟ, Θυμάρι, Θυμάρι ΒΙΟ, Ευκάλυπτο, Ευκάλυπτο ΒΙΟ, Γρέιπφρουτ, Πορτοκάλι, Πορτοκάλι ΒΙΟ, Δεντρολίβανο, Δεντρολίβανο ΒΙΟ, Φασκόμηλο, Φασκόμηλο ΒΙΟ, Ρίγανη, Ρίγανη ΒΙΟ & Τζίντζερ.
Τέλος, αν σας αρέσει το Αιθέριο Έλαιο Φύλλου Καμφοράς μας, δείτε και τα άλλα προϊόντα που παρασκευάζουμε με το Αιθέριο Έλαιο Φύλλου Καμφοράς όπως το μίγμα αιθερίων για συνάχι.
INCI-Ingredients: CINNAMOMUM CAMPHORA OIL
Προέλευση: Ινδία
Σημαντική Σημείωση:
Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά ενημερωτικού χαρακτήρα. Το προϊόν δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Το προϊόν αποτελεί παραδοσιακό παρασκεύασμα και η χρήση του θα πρέπει να γίνεται υπό την καθοδήγηση ειδικού.
Βιβλιογραφία:
Ravid, U., Putievsky, E., & Katzir, I. (1997). Characterization of the essential oil of Cinnamomum camphora leaves. Journal of Essential Oil Research, 9(3), 267-270.
Cheng, S. S., Liu, J. Y., Chang, E. H., & Chang, S. T. (2008). Antifungal activity of Cinnamomum camphora leaf essential oil against wood decay fungi. Bioresource Technology, 99(9), 3908-3913.
Wei, A., & Shibamoto, T. (2007). Antioxidant activities and volatile constituents of essential oils from leaves of Cinnamomum camphora. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 55(21), 8859-8864.